Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 60 g Parmesan cheese, cut in pieces
- 1 - 2 garlic cloves, to taste
- 60 g onions, halved
- 20 g olive oil
- 120 g ketchup
- 15 g Worcestershire sauce
- 15 g cider vinegar
- 15 g mustard
- ¼ - 1 tsp chilli sauce, to taste
- ¼ tsp salt
- 400 g chicken breast fillets, skinless, cut in pieces (3 cm)
- 400 g water
- 400 g tinned chopped tomatoes
-
1 - 1 ½
heaped tsp vegetable stock paste, homemade, to taste
lub 1 - 1 ½ vegetable stock cubes (for 0.5 l each), crumbled, to taste - 200 g dried penne pasta or similar short dried pasta
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1916 kJ / 458 kcal
- Białko
- 37 g
- Węglowodany
- 48 g
- Tłuszcz
- 12 g
- Błonnik
- 4.3 g
Alternatywne przepisy
Warm Chicken Peanut Noodle Salad
25min
One Pot Chicken Pasta with Sweet BBQ-sauce
40 min
Chicken, Basil and Roasted Red Pepper Spaghetti
35 min
Beef-Ragout with Macaroni
30min
Tomato and Bacon Spaghetti
35 min
Broccoli and Ham Pasta Bake
1h 10min
Chicken Noodle Soup
25min
Creamy Chicken and Sun-Dried Tomato Pasta
30min
Sweet and Sour Chicken with Rice
40 min
Creamy Mustard Chicken Stew
40 min
Chicken Curry with Spinach
1h 5 min
Creamy Chicken and Chorizo Pasta
30min