Flan de poireaux à la pancetta

Flan de poireaux à la pancetta

3.6 149 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 50 min
4 portions

Składniki

  • 500 g de poireaux (2), en tronçons
  • 1 c. à soupe d'huile d'olive
  • 6 tranches de pancetta
  • 4 œufs
  • 300 g de lait écrémé
  • du sel
  • du poivre moulu

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 portion

Białko 13 g
Kalorie 873 kJ / 209 kcal
Tłuszcz 13 g
Węglowodany 8 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...