Parmentier de carotte au poisson

Parmentier de carotte au poisson

4.4 158 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz.
6 portions

Składniki

  • d'eau
    400 g
  • de carottes coupées en tronçons
    500 g
  • de pommes de terre farineuses coupées en cubes
    100 g
  • d'aile de raie coupée en morceaux
    800 g
  • de sel à ajuster en fonction des goûts
    6 pincées
  • de poivre blanc moulu à ajuster en fonction des goûts
    6 pincées
  • d'échalotes coupées en deux
    50 g
  • de persil frais équeutés
    4 brins
  • de beurre demi-sel (20 g coupé en noisettes)
    50 g
  • de crème fraîche
    50 g
  • de lait
    100 g
  • de chapelure
    30 g

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 224.7 kcal / 940.7 kJ
Białko 19.8 g
Tłuszcz 10.3 g
Węglowodany 11.5 g
Błonnik 3.3 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...