Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 500 g d'eau
- 250 g de poireaux (2), en rondelles
- 800 g de courge butternut, en petits morceaux
- 500 g de filets de merlan
- 1 c. à soupe d'huile d'olive
- du sel
- du poivre moulu
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 888 kJ / 211 kcal
- Białko
- 31 g
- Węglowodany
- 10 g
- Tłuszcz
- 4 g
Alternatywne przepisy
Bœuf à la butternut, au blé et aux herbes
1 Std. 30 Min
Boulettes de cabillaud et butternut
1h 15min
Flan de poireaux à la pancetta
50 min
Filets de colin, purée de haricots plats
35 Min
Courge butternut farcie au poulet
1h 15min
Parmentier de carotte au poisson
1 Std.
Parmentier de veau au potimarron
1 Std. 10 Min
Gratin à la courge et au merlu, crème à la ciboulette
45 Min
Sauté de poulet au potimarron et aux agrumes
40 Min
Parmentier de patate douce au saumon et poireau
55min
Purée de panais et légumes d'hiver
40 Min
Blanquette de poisson, sauce au potimarron
45 Min