Risottos aux champignons, petits pois et pancetta

Risottos aux champignons, petits pois et pancetta

4.1 241 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 35 min
4 portions

Składniki

  • d'oignon coupé en quatre
    90 g
  • d'huile d'olive
    2 c. à soupe
  • de riz spécial risotto, type arborio
    250 g
  • de vin blanc
    60 g
  • d'eau
    600 g
  • cube de bouillon de légumes
    1
  • de petits pois frais écossés
    100 g
  • champignons de Paris frais coupés en quatre
    8
  • de pancetta
    6 tranches fines

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 231 kcal / 968 kJ
Białko 8 g
Tłuszcz 11 g
Węglowodany 23 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...