Risottos aux champignons, petits pois et pancetta
TM5 TM31 TM6

Risottos aux champignons, petits pois et pancetta

4.1 (213 ocen)

Składniki

  • 90 g d'oignon, coupé en quatre
  • 2 c. à soupe d'huile d'olive
  • 250 g de riz spécial risotto, type arborio
  • 60 g de vin blanc
  • 600 g d'eau
  • 1 cube de bouillon de légumes
  • 100 g de petits pois frais, écossés
  • 8 champignons de Paris frais, coupés en quatre
  • 6 tranches fines de pancetta

Wartości odżywcze
na 1 portion
Kalorie
968 kJ / 231 kcal
Białko
8 g
Węglowodany
23 g
Tłuszcz
11 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy