Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 600 g d'eau
- 600 g de pommes de terre farineuses, spécial purée, coupées en morceaux (3 cm env.)
- 1 pincée de fève tonka, râpée
- 1 pincée de fleur de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 15 g d'huile parfumée à la truffe
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 590 kJ / 140 kcal
- Białko
- 3.3 g
- Węglowodany
- 22.8 g
- Tłuszcz
- 4 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Risotto lotte et lard
50 menit
Risotto aux cèpes
30 min
Risotto au citron et crevettes à l'ail
55 Min
Œufs basse température, artichauts et girolles
2j
Asperges tièdes en salade et œuf poché
1j
Œufs brouillés aux asperges
35 Min
Risotto (Escale gourmande)
30 min
Ravioles sauce au foie gras
40 min
Œufs brouillés aux asperges et au bacon
40 min
Ecrasé de pomme de terre à l'huile d'olive
40 min
Risotto aux morilles
45 Min
Tagliatelle aux cèpes et au parmesan
40 min