Ecrasé de pomme de terre à la truffe
TM6 TM5 TM31

Ecrasé de pomme de terre à la truffe

4.3 (92 oceny)

Składniki

  • 600 g d'eau
  • 600 g de pommes de terre farineuses, spécial purée, coupées en morceaux (3 cm env.)
  • 1 pincée de fève tonka, râpée
  • 1 pincée de fleur de sel, à ajuster en fonction des goûts
  • 15 g d'huile parfumée à la truffe

Wartości odżywcze
na 1 portion
Kalorie
590 kJ / 140 kcal
Białko
3.3 g
Węglowodany
22.8 g
Tłuszcz
4 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy