Purée aux trois racines

Purée aux trois racines

4.7 328 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 45 min
4 portions

Składniki

  • 250 g de panais pelés, en cubes de 2 cm
  • 300 g de pommes de terre farineuses, spécial purée pelées, en cubes de 2 cm
  • 250 g de patate douce pelée, en cubes de 2 cm
  • ½ c. à café de sel
  • 350 g de lait
  • 100 g de fromage à tartiner type Boursin (ail et fines herbes, ciboulette et noix...)
  • 2 brins de persil frais (opcjonalnie) effeuillé

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 portion

Białko 8 g
Kalorie 769 kJ / 182 kcal
Tłuszcz 7 g
Węglowodany 33 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...