
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 200 g d'oignons coupés en quatre
- 600 g de courge butternut en gros morceaux
- 500 g d'eau
- du sel
- du poivre moulu
- 60 g de comté râpé
- 8 tranches de baguette d'1 cm d'épaisseur
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 234 kcal / 979 kJ
- Białko
- 10 g
- Tłuszcz
- 32 g
- Węglowodany
- 32 g