Soupe gratinée de butternut et oignon

Soupe gratinée de butternut et oignon

3.7 296 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 35 min
4 portions

Składniki

  • d'oignons coupés en quatre
    200 g
  • de courge butternut en gros morceaux
    600 g
  • d'eau
    500 g
  • du sel
  • du poivre moulu
  • de comté râpé
    60 g
  • de baguette d'1 cm d'épaisseur
    8 tranches

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 234 kcal / 979 kJ
Białko 10 g
Tłuszcz 32 g
Węglowodany 32 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...