Soupe gratinée de butternut et oignon

Soupe gratinée de butternut et oignon

3.7 299 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 35 min
4 portions

Składniki

  • 200 g d'oignons coupés en quatre
  • 600 g de courge butternut en gros morceaux
  • 500 g d'eau
  • du sel
  • du poivre moulu
  • 60 g de comté râpé
  • 8 tranches de baguette d'1 cm d'épaisseur

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 portion

Białko 10 g
Kalorie 979 kJ / 234 kcal
Tłuszcz 32 g
Węglowodany 32 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...