Soupe gratinée de butternut et oignon
TM6 TM5 TM31

Soupe gratinée de butternut et oignon

3.8 (264 oceny)

Składniki

  • 200 g d'oignons, coupés en quatre
  • 600 g de courge butternut, en gros morceaux
  • 500 g d'eau
  • du sel
  • du poivre moulu
  • 8 tranches de baguette, d'1 cm d'épaisseur
  • 60 g de comté, râpé

Wartości odżywcze
na 1 portion
Kalorie
979 kJ / 234 kcal
Białko
10 g
Węglowodany
32 g
Tłuszcz
32 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy