Soupe gratinée de butternut et oignon
TM6 TM5 TM31

Soupe gratinée de butternut et oignon

3.7 ( 296 ocen )

Składniki

  • 200 g d'oignons coupés en quatre
  • 600 g de courge butternut en gros morceaux
  • 500 g d'eau
  • du sel
  • du poivre moulu
  • 60 g de comté râpé
  • 8 tranches de baguette d'1 cm d'épaisseur

Wartości odżywcze
na 1 portion
Kalorie
234 kcal / 979 kJ
Białko
10 g
Tłuszcz
32 g
Węglowodany
32 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 100 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy