Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 120 g de crottins de Chavignol, coupés en morceaux
- 40 g d'amandes émondées
- 1 gousse d'ail
- 40 g de menthe fraîche
- 100 g d'huile d'olive extra vierge
- ½ c. à café de sel
- Wartości odżywcze
- na 1 g
- Kalorie
- 20.8 kJ / 5 kcal
- Białko
- 0.1 g
- Węglowodany
- 0 g
- Tłuszcz
- 0.5 g
- Błonnik
- 0 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Pesto d'algues nori
20min
Houmous
13h 10min
Houmous de petits pois et petits pains
3h 10 min.
Dip de lentilles corail
40min
Coulommiers aux figues, noisettes et miel
1h 20min
Pesto poivron rouge, noisettes et chèvre
15min
Pesto d'olive, chèvre et thym
15min
Houmous de chou-fleur
35min
Tartinade de petits pois aux amandes
20min
Houmous de carotte
25min
Houmous au citron
5min
Houmous de courgette
10min