Pesto menthe, amande et chèvre

Pesto menthe, amande et chèvre

4.4 21 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 15 min
300 g

Składniki

  • 120 g de crottins de Chavignol coupés en morceaux
  • 40 g d'amande émondée
  • 1 gousse d'ail
  • 40 g de menthe fraîche
  • 100 g d'huile d'olive extra vierge
  • ½ c. à café de sel

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 g

Sód 4.7 mg
Białko 0.1 g
Kalorie 20.8 kJ / 5 kcal
Tłuszcz 0.5 g
Błonnik 0 g
Tłuszcz nasycony 0.1 g
Węglowodany 0 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...