
Urządzenia i Akcesoria
Pesto menthe, amande et chèvre
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 15 min
300 g
Składniki
-
de crottins de Chavignol coupés en morceaux120 g
-
d'amandes émondées40 g
-
d'ail1 gousse
-
de menthe fraîche40 g
-
d'huile d'olive extra vierge100 g
-
de sel½ c. à café
Wartości odżywcze na 1 g
Kalorie
5 kcal /
20.8 kJ
Białko
0.1 g
Tłuszcz
0.5 g
Węglowodany
0 g
Błonnik
0 g
Tłuszcz nasycony
0.1 g
Sód
4.7 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Les pestos
10 Przepisów
Francja
Francja