Urządzenia i Akcesoria
Pesto menthe, amande et chèvre
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 15 min
300 g
Składniki
-
120 g de crottins de Chavignol coupés en morceaux
-
40 g d'amande émondée
-
1 gousse d'ail
-
40 g de menthe fraîche
-
100 g d'huile d'olive extra vierge
-
½ c. à café de sel
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 g
Sód
4.7 mg
Białko
0.1 g
Kalorie
20.8 kJ /
5 kcal
Tłuszcz
0.5 g
Błonnik
0 g
Tłuszcz nasycony
0.1 g
Węglowodany
0 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Les pestos
10 Przepisów
Francja
Francja
Może spodoba Ci się również...
Guacamole
5 min
Pesto coriandre, gingembre, coco et cacahuètes
15 min
Pesto de cresson, noix et comté
15 min
Pesto classique au basilic
10 min
Guacamole de petits pois
20 min
Pesto de roquette, pistache et safran
15 min
Cookies fleur de sel, parmesan et herbes de provence
45 min
Houmous de carotte
25 min
Houmous au citron
5 min
Caviar d'aubergine "express"
20 min
Houmous de courgette
10 min
Tapenade
10 min