![Gaspacho d'abricot au thé et gingembre Gaspacho d'abricot au thé et gingembre](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/D1867449-9D75-4A9D-9654-CF210671EB69/Derivates/DFFD8EA7-1EC6-4C28-B673-FC769A5AFA14.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 600 g d'eau
- 2 c. à café de thé vert
- 100 g de sucre en poudre
- 20 g de gingembre frais
- 1000 g d'abricots frais bien mûrs, coupés en deux et dénoyautés
- Wartości odżywcze
- na 1 verre
- Kalorie
- 586 kJ / 137 kcal
- Białko
- 1.5 g
- Węglowodany
- 33.7 g
- Tłuszcz
- 0.2 g
- Błonnik
- 3.7 g
Alternatywne przepisy
Salade fraîcheur concombre, courgette et menthe
10min
Gaspacho et sorbet tomate basilic
2 Std. 30 Min
Gaspacho de concombre aux fraises
45 Min
Gaspacho fenouil et pomme granny-smith
15 Min
Gaspacho concombre-feta
10min
Velouté glacé de concombre au lait de coco
3 Std. 30 Min
Gaspacho de poivron, réduction de balsamique
20 Min
Soupe froide de concombre au basilic
10min
Gaspacho melon, concombre, menthe, thé et gingembre
25 Min
Gaspacho melon-gingembre, gressins et jambon de Parme
2 Std.
Gaspacho asiatique
15 Min
Gaspacho concombre et pomme
10min