Tarte aux champignons et à la mimolette

Tarte aux champignons et à la mimolette

4.2 32 oceny
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 1 godz. 50 min
6 parts

Składniki

  • de persil frais équeuté
    ½ bouquet
  • gousses d'ail pelées et dégermées
    2
  • de farine de blé et un peu pour fariner
    220 g
  • de mimolette
    90 g
  • de beurre coupé en dés
    120 g
  • d'eau
    40 g
  • de graines de cumin
    1 c. à soupe
  • de carottes (3 petites) coupées en dés
    220 g
  • d'oignon (1 petit) pelé et coupé en quatre
    100 g
  • d'huile d'olive
    40 g
  • de champignons des bois frais coupés en lamelles
    400 g
  • du sel
  • du poivre moulu
  • de tofu soyeux
    250 g
    250 g de fromage à tartiner, type Philadelphia
  • de châtaignes d'eau entières, en boîte « pelées au feu »
    250 g
  • de noix de pécan
    30 g
    30 g de noix, de Grenoble

Wartości odżywcze na 1 part

Kalorie 665 kcal / 2775 kJ
Białko 15 g
Tłuszcz 49 g
Węglowodany 40 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...