Paupiettes de veau en sauce, champignons et légumes

Paupiettes de veau en sauce, champignons et légumes

4.6 227 ocen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz.
4 portions

Składniki

  • d'ail
    2 gousses
  • d'oignon coupé en deux
    80 g
  • d'huile d'olive
    20 g
  • cube de bouillon de volaille
    1
  • d'eau
    600 g
  • de sel à ajuster en fonction des goûts
    6 pincées
  • de champignons de Paris frais émincés en lamelles
    100 g
  • de poivre moulu à ajuster en fonction des goûts
    6 pincées
  • paupiettes de veau (150 g/paupiette)
    4
  • de légumes variés (haricots verts, petits pois, brocoli...)
    400 g
  • de farine de blé
    15 g
  • de crème liquide 30-40% m.g.
    60 g
  • de ciboulette fraîche ciselée
    1 c. à soupe

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 482.5 kcal / 2008.8 kJ
Białko 28 g
Tłuszcz 30.2 g
Węglowodany 24.2 g
Błonnik 6 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...