Paupiettes de veau en sauce, champignons et légumes

Paupiettes de veau en sauce, champignons et légumes

4.6 237 ocen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz.
4 portions

Składniki

  • 2 gousses d'ail
  • 80 g d'oignon coupé en deux
  • 20 g d'huile d'olive
  • 1 cube de bouillon de volaille
  • 600 g d'eau
  • 6 pincées de sel à ajuster en fonction des goûts
  • 100 g de champignons de Paris frais émincés en lamelles
  • 6 pincées de poivre moulu à ajuster en fonction des goûts
  • 4 paupiettes de veau (150 g/paupiette)
  • 400 g de légumes variés (haricots verts, petits pois, brocoli...)
  • 15 g de farine de blé
  • 60 g de crème liquide 30-40% m.g.
  • 1 c. à soupe de ciboulette fraîche ciselée

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 portion

Białko 28 g
Kalorie 2008.8 kJ / 482.5 kcal
Tłuszcz 30.2 g
Błonnik 6 g
Węglowodany 24.2 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...