Filet de porc vapeur, pommes de terre fondantes

Filet de porc vapeur, pommes de terre fondantes

4.8 420 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz. 20 min
4 portions

Składniki

  • 800 g de rôti de porc, dans le filet (morceau long et fin)
  • 3 gousses d'ail
  • 600 g d'eau
  • 800 g de pommes de terre cireuses (à chair ferme) coupées en quatre
  • 2 c. à café bombées de gros sel
  • 4 feuilles de sauge fraîche
  • 1 c. à café d'herbes de Provence déshydratées ou 2 branches de romarin et 2 brins de thym
  • 10 grains de poivre noir
  • 10 graines de coriandre
  • 200 g de crème liquide 30-40% m.g.

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 portion

Białko 47.8 g
Kalorie 2290 kJ / 545 kcal
Tłuszcz 24 g
Błonnik 4.3 g
Węglowodany 33.8 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...