Filet de porc vapeur, pommes de terre fondantes

Filet de porc vapeur, pommes de terre fondantes

4.8 396 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz. 20 min
4 portions

Składniki

  • de rôti de porc, dans le filet (morceau long et fin)
    800 g
  • gousses d'ail
    3
  • d'eau
    600 g
  • de pommes de terre cireuses (à chair ferme) coupées en quatre
    800 g
  • de gros sel
    2 c. à café bombées
  • de sauge fraîche
    4 feuilles
  • d'herbes de Provence déshydratées ou 2 branches de romarin et 2 brins de thym
    1 c. à café
  • grains de poivre noir
    10
  • graines de coriandre
    10
  • de crème liquide 30-40% m.g.
    200 g

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 545 kcal / 2290 kJ
Białko 47.8 g
Tłuszcz 24 g
Węglowodany 33.8 g
Błonnik 4.3 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...