Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 70 g de parmesan, coupé en morceaux
- 100 g de jambon cru, coupé en morceaux
- 100 g de chorizo, coupé en morceaux
- 120 g d'oignons, coupés en deux
- 30 g d'huile d'olive
-
400
g de tomates concassées en conserve avec le jus
lub 400 g de sauce tomate avec le jus - 1 pincée de sel
- 2 pincées d'origan déshydraté
- 600 g d'eau
- 350 g de pâtes sèches
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 2519 kJ / 598.5 kcal
- Białko
- 23.5 g
- Węglowodany
- 68.8 g
- Tłuszcz
- 25 g
- Błonnik
- 6.2 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Coquillettes chorizo-comté
15 Min
Riz de Louisiane à la saucisse fumée
1 godz. 10 min
Croque flammekueche
55 min
One pot pasta pancetta, crème, noix, ciboulette
20 min
Riz à la tomate et aux saucisses
30 min
Risotto à l'espagnole
30 min
Riz aux champignons et chorizo
40 min
Gratin de pâtes au thon et à la tomate
45 min
Carbonara
30 min
Pâtes à la sauce tomate et au chorizo
25 min
Gnocchis à la carbonara
15 Min
Timbale milanaise
55 min