Wersje kompatybilne
Pollock with Potato and Squash Crust with Chablis Sauce
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Pollock with Potato and Squash Crust
-
150
g red kuri squash, peeled, cut in pieces (2 cm)
lub butternut squash, peeled, cut in pieces (2 cm) - 150 g potatoes, cut in pieces
- 40 g onions, halved
- 2 dash lemon juice
- 1 medium egg
- 1 tsp fine sea salt, plus extra to taste
- 4 pollock fillets (approx. 120 g each)
- ground black pepper, to taste
Chablis Sauce
- 30 g shallot, halved
- 30 g spring onions, cut in pieces
- 2 sprigs fresh dill, leaves only, plus extra for garnishing (optional)
- 10 g unsalted butter
- 50 g dry white wine (Chablis)
- 200 g cream
- 10 g plain flour
-
1
vegetable stock cube (for 0.5 l), crumbled
lub 1 heaped tsp vegetable stock paste, homemade - fine sea salt, to taste
- ground black pepper, to taste
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1488 kJ / 355 kcal
- Białko
- 27 g
- Węglowodany
- 13 g
- Tłuszcz
- 21 g
- Błonnik
- 2.1 g
Alternatywne przepisy
Salmon Fillets with Salsa Verde
30 Min
Roasted Cauliflower and Hazelnut Orecchiette - Orecchiette con cavolfiore arrosto e nocciola
40min
Savoury Bread and Butter Pudding
1h 10min
Cod with Citrus Butter; Warm Chocolate Chip Muffins
Brak ocen
Mushroom and White Wine Cream Sauce
30 Min
Salmon and Asparagus Rice Salad
40min
Salmon with Mango Sauce, Flat Green Beans and Carrots
1 Std.
Gnocchi with Sausages and Steamed Spinach, Apricots with Honey and Walnuts
35 Min
Gooseberry Curd Layer Cake with Elderflower Icing
3h
Meatballs with White Wine Mushroom Sauce
35 Min
Bacon, Leek and Emmental Tart
25min