Urządzenia i Akcesoria
Pollock with Potato and Squash Crust with Chablis Sauce
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz.
4 portions
Składniki
Pollock with Potato and Squash Crust
-
butternut squash, peeled, cut in pieces (2 cm)red kuri squash peeled, cut in pieces (2 cm)150 g
-
potatoes cut in pieces150 g
-
onions halved40 g
-
lemon juice2 dash
-
medium egg1
-
fine sea salt plus extra to taste1 tsp
-
pollock fillets (approx. 120 g each)4
-
ground black pepper to taste
Chablis Sauce
-
shallot halved30 g
-
spring onions cut in pieces30 g
-
fresh dill (opcjonalnie) leaves only, plus extra for garnishing (optional)2 sprigs
-
unsalted butter10 g
-
dry white wine (Chablis)50 g
-
cream200 g
-
plain flour10 g
-
1 heaped tsp vegetable stock paste, homemadevegetable stock cube (for 0.5 l) crumbled1
-
fine sea salt to taste
-
ground black pepper to taste
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
27 g
Kalorie
1488 kJ /
355 kcal
Tłuszcz
21 g
Błonnik
2.1 g
Węglowodany
13 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Honey and Soy Cod with Rice and Vegetables
55 min
Steamed Poussins and Fruity Quinoa
1 godz. 30 min
Prawn and Miso Noodle Soup
20 min
Beef Wellington with Mashed Potatoes, Steamed Carrots and Madeira Sauce
3 godz. 40 min
Brussels Sprouts with Chestnuts and Pancetta
35 min
Tuna Nicoise with Raspberry Vinaigrette and Honey
40 min
Salad with Bacon, Watermelon and Yoghurt Dressing
20 min
Cod Soup with Crispy Bacon and Leeks
45 min
Duck, Apricot and Pine Nut Pastilla
50 min
Beef Goulash with Bread Dumplings
1 godz. 30 min
Roasted Marinated Chicken Thighs with Carrot Swede Mash
8 godz. 45 min
Cod Soup with Crispy Bacon and Leeks
45 min