Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 200 克 雞胸肉 ,切塊(約3公分),放入冰箱冷凍20分鐘
- 100 克 洋蔥 ,切塊(約3公分)
- 15 克 油
- 200 克 南瓜 ,去皮去籽,切片(約0.5公分)
- 1200 克 高湯
- 200 克 白米
- 50 克 四季豆 ,切丁(約1公分)
- 白胡椒粉 ,少許
- 20 克 芹菜 ,切末 (opcjonalnie)
- Wartości odżywcze
- na 1 人份
- Kalorie
- 1333 kJ / 318.9 kcal
- Białko
- 17.2 g
- Węglowodany
- 51.4 g
- Tłuszcz
- 5 g
- Błonnik
- 2.1 g