Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 10 顆 市售蛋塔皮
- 150 克 牛奶
- 45 克 糖
- ¼ 茶匙 鹽
- 75 克 鮮奶油
- 68 克 蛋黃 ,約3-4顆
- Wartości odżywcze
- na 1 個
- Kalorie
- 1568.1 kJ / 375.1 kcal
- Białko
- 3.7 g
- Węglowodany
- 31.9 g
- Tłuszcz
- 25.8 g
- Tłuszcz nasycony
- 14.7 g
- Błonnik
- 1.2 g
- Sód
- 119.2 mg