
Urządzenia i Akcesoria
香菇肉絲粥
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 45 min
4 人份
Składniki
-
洋蔥 ,切塊50 克
-
橄欖油10 克
-
乾香菇 ,泡軟切絲10 克
-
紅蘿蔔 ,切絲30 克
-
梅花肉 ,切絲150 克
-
醬油1 大匙
-
鹽¼ 茶匙
-
白胡椒粉½ 茶匙
-
白米 ,洗淨、瀝乾100 克
-
水600 克
Wartości odżywcze na 1 人份
Kalorie
253 kcal /
1059 kJ
Białko
8.183 g
Tłuszcz
14.304 g
Węglowodany
22.283 g
Błonnik
0.732 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

暖呼呼湯粥
10 Przepisów
Tajwan
Tajwan