Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 50 克 洋蔥 ,切塊
- 10 克 橄欖油
- 10 克 乾香菇 ,泡軟切絲
- 30 克 紅蘿蔔 ,切絲
- 150 克 梅花肉 ,切絲
- 1 大匙 醬油
- ¼ 茶匙 鹽
- ½ 茶匙 白胡椒粉
- 100 克 白米 ,洗淨、瀝乾
- 600 克 水
- Wartości odżywcze
- na 1 人份
- Kalorie
- 1059 kJ / 253 kcal
- Białko
- 8.183 g
- Węglowodany
- 22.283 g
- Tłuszcz
- 14.304 g
- Błonnik
- 0.732 g