日式咖哩牛肉蓋飯

日式咖哩牛肉蓋飯

4.7 21 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz.
2 人份

Składniki

咖哩牛肉
  • 洋蔥 ,切塊(約3公分)
    150 克
  • 蒜頭
    15 克
  • 15 克
  • 牛肉條 ,切丁(約1.5公分)
    350 克
  • 300 克
  • 紅蘿蔔 ,去皮,切丁(約2公分)
    80 克
  • 馬鈴薯 ,去皮,切丁(約2公分)
    150 克
  • 日式咖哩塊 ,切小塊
    80 克
蒸煮
  • 1200 克
  • 白米 ,洗淨,瀝乾
    200 克

Wartości odżywcze na 1 人份

Kalorie 1310.8 kcal / 5478.9 kJ
Białko 40.2 g
Tłuszcz 73 g
Węglowodany 120.2 g
Błonnik 5.9 g
Tłuszcz nasycony 139.5 g
Sód 1811.6 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...