Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 10 克 嫩薑 ,切片
- 10 克 去籽紅棗 ,洗淨,瀝乾
- 10 克 黃耆 ,洗淨,瀝乾
- 800 克 水
- 1 ½ 茶匙 枸杞 ,洗淨,瀝乾
- 300 克 帶皮帶骨雞腿肉 ,切塊(約4公分),預先川燙去血水
- ¼ 茶匙 鹽
- Wartości odżywcze
- na 1 人份
- Kalorie
- 827.7 kJ / 197.8 kcal
- Białko
- 25.4 g
- Węglowodany
- 6.4 g
- Tłuszcz
- 7.4 g
- Tłuszcz nasycony
- 321.4 g
- Błonnik
- 2.1 g
- Sód
- 330.9 mg