Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 10 克 蒜頭
- 10 克 油
- 12 隻 帶皮雞小腿
- 120 克 水
- 2 大匙 醬油
- 2 大匙 蕃茄醬
- ½ 大匙 糖
- 1 大匙 蜂蜜
- 12 粒 小蕃茄
- Wartości odżywcze
- na 1 人份
- Kalorie
- 1052 kJ / 251 kcal
- Białko
- 28.1 g
- Węglowodany
- 3.6 g
- Tłuszcz
- 13.2 g
- Błonnik
- 0.6 g