
Urządzenia i Akcesoria
蜜汁香燒雞棒腿
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 45 min
4 人份
Składniki
-
蒜頭10 克
-
油10 克
-
帶皮雞小腿12 隻
-
水120 克
-
醬油2 大匙
-
蕃茄醬2 大匙
-
糖½ 大匙
-
蜂蜜1 大匙
-
小蕃茄12 粒
Wartości odżywcze na 1 人份
Kalorie
251 kcal /
1052 kJ
Białko
28.1 g
Tłuszcz
13.2 g
Węglowodany
3.6 g
Błonnik
0.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

胃口大開下飯菜
11 Przepisów
Tajwan
Tajwan