蜜汁香燒雞棒腿

蜜汁香燒雞棒腿

4.5 21 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 45 min
4 人份

Składniki

  • 蒜頭
    10 克
  • 10 克
  • 帶皮雞小腿
    12 隻
  • 120 克
  • 醬油
    2 大匙
  • 蕃茄醬
    2 大匙
  • ½ 大匙
  • 蜂蜜
    1 大匙
  • 小蕃茄
    12 粒

Wartości odżywcze na 1 人份

Kalorie 251 kcal / 1052 kJ
Białko 28.1 g
Tłuszcz 13.2 g
Węglowodany 3.6 g
Błonnik 0.6 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...