Urządzenia i Akcesoria
泡菜豬肉燒
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 25 min
4 人份
Składniki
-
蒜頭10 克
-
香油2 大匙
-
梅花火鍋肉片200 克
-
泡菜 切段(約3公分)200 克
-
蔥 切段(約4公分)100 克
-
醬油1 大匙
-
米酒2 大匙
-
蠔油1 大匙
-
糖1 大匙
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 人份
Białko
9.5 g
Kalorie
1148 kJ /
274 kcal
Tłuszcz
21.8 g
Błonnik
1.6 g
Węglowodany
10.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
胃口大開下飯菜
11 Przepisów
Tajwan
Tajwan