泡菜豬肉燒

泡菜豬肉燒

4.4 23 oceny
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 25 min
4 人份

Składniki

  • 蒜頭
    10 克
  • 香油
    2 大匙
  • 梅花火鍋肉片
    200 克
  • 泡菜 切段(約3公分)
    200 克
  • 切段(約4公分)
    100 克
  • 醬油
    1 大匙
  • 米酒
    2 大匙
  • 蠔油
    1 大匙
  • 1 大匙

Wartości odżywcze na 1 人份

Kalorie 274 kcal / 1148 kJ
Białko 9.5 g
Tłuszcz 21.8 g
Węglowodany 10.6 g
Błonnik 1.6 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...