Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 10 克 油
- 30 克 蒜頭 ,拍扁
- 10 克 新鮮紅辣椒 ,切段
- 10 克 薑 ,切片
- 200 克 醬油
- 30 克 糖
- 1000 克 水
- 4 隻 帶皮帶骨雞棒腿 (約650克)
- Wartości odżywcze
- na 1 人份
- Kalorie
- 1331.7 kJ / 318.6 kcal
- Białko
- 39.7 g
- Węglowodany
- 17.2 g
- Tłuszcz
- 9.2 g
- Błonnik
- 0.4 g