滷雞腿

滷雞腿

4.3 36 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz. 20 min
4 人份

Składniki

  • 10 克
  • 蒜頭 ,拍扁
    30 克
  • 新鮮紅辣椒 ,切段
    10 克
  • ,切片
    10 克
  • 醬油
    200 克
  • 30 克
  • 1000 克
  • 帶皮帶骨雞棒腿 (約650克)
    4 隻

Wartości odżywcze na 1 人份

Kalorie 318.6 kcal / 1331.7 kJ
Białko 39.7 g
Tłuszcz 9.2 g
Węglowodany 17.2 g
Błonnik 0.4 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...