
Urządzenia i Akcesoria
咖哩南瓜義大利麵
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz. 5 min
4 人份
Składniki
-
雞胸肉 ,切塊(約2公分)200 克
-
鹽1 ¼ 茶匙
-
白胡椒粉¼ 茶匙
-
米酒1 茶匙
-
水1200 克
-
油25 克
-
乾義大利麵(長直麵,spaghetti)200 克
-
洋蔥 ,切塊(約3公分)100 克
-
南瓜 ,去皮去籽,切片(約0.5公分)150 克
-
咖哩粉1 茶匙
-
高湯150 克
-
牛奶 ,置於室溫150 克
-
綜合甜椒 ,切丁(約1公分)60 克
-
黑胡椒粗粒 ,裝飾用1 茶匙
-
乾燥巴西利 ,裝飾用½ 平茶匙
Wartości odżywcze na 1 人份
Kalorie
365.2 kcal /
1526.2 kJ
Białko
21 g
Tłuszcz
9.3 g
Węglowodany
51 g
Błonnik
3.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

發現南瓜好味道
11 Przepisów
Tajwan
Tajwan