
Urządzenia i Akcesoria
韓式辣雞
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 40 min
2 人份
Składniki
-
蒜頭10 克
-
沙拉油10 克
-
去骨去皮雞腿肉 ,切塊(約2公分)400 克
-
韓國辣椒醬2 大匙
-
蕃茄醬1 大匙
-
糖1 大匙
-
小黃瓜 切段(約2公分)2 根
Wartości odżywcze na 1 人份
Kalorie
387 kcal /
1623 kJ
Białko
38.5 g
Tłuszcz
19.8 g
Węglowodany
12.5 g
Błonnik
1.2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

韓式家常料理
11 Przepisów
Tajwan
Tajwan