Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 10 克 蒜頭
- 10 克 沙拉油
- 400 克 去骨去皮雞腿肉 ,切塊(約2公分)
- 2 大匙 韓國辣椒醬
- 1 大匙 蕃茄醬
- 1 大匙 糖
- 2 根 小黃瓜, 切段(約2公分)
- Wartości odżywcze
- na 1 人份
- Kalorie
- 1623 kJ / 387 kcal
- Białko
- 38.5 g
- Węglowodany
- 12.5 g
- Tłuszcz
- 19.8 g
- Błonnik
- 1.2 g