梅干五花

梅干五花

4.6 29 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz. 10 min
4 人份

Składniki

  • 1350 克
  • ,切片
    25 克
  • 紹興酒
    40 克
  • 五花肉 ,切片(厚約1公分,寬約5公分)
    500 克
  • 15 克
  • 新鮮紅辣椒 ,切段(約3公分)
    1 隻
  • ,切段(約3公分)
    15 克
  • 梅干菜乾 (約1顆),洗淨後瀝乾,略微切碎
    80 - 100 克
  • 醬油
    60 克
  • 二砂糖
    ½ 茶匙
  • 白胡椒粉
    ¼ 茶匙

Wartości odżywcze na 1 人份

Kalorie 555.9 kcal / 2323.7 kJ
Białko 20.9 g
Tłuszcz 46.5 g
Węglowodany 11.7 g
Błonnik 3.5 g
Tłuszcz nasycony 82.1 g
Sód 3140.2 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...