金沙杏鮑菇

金沙杏鮑菇

4.8 15 rating
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 55 min
4 人份

Składniki

  • 低筋麵粉
    50 克
  • 1 顆
  • 500 克
  • 杏鮑菇 洗淨,切滾刀塊(4公分)
    200 克
  • 鹹蛋黃
    4 顆
  • 蒜頭
    20 克
  • 多備一點噴油用
    30 克
  • 切蔥花
    15 克
  • 新鮮紅辣椒 切末
    1 根
  • ¼ 茶匙
  • 胡椒粉
    少許

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 人份

Sód 98.6 mg
Białko 9.1 g
Kalorie 1098.1 kJ / 262.7 kcal
Tłuszcz 18.4 g
Błonnik 2.1 g
Tłuszcz nasycony 426.5 g
Węglowodany 15.9 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...