
Urządzenia i Akcesoria
海鮮鍋燒炒麵
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 40 min
2 人份
Składniki
-
蒜頭15 克
-
油15 克
-
乾香菇 ,泡軟切片10 克
-
豬肉絲80 - 100 克
-
紅蘿蔔 ,去皮,切絲60 克
-
高湯150 克
-
醬油15 克
-
鹽 (opcjonalnie)¼ 茶匙
-
草蝦仁 ,開背去腸泥100 克
-
透抽 ,切圈100 克
-
小白菜 ,切段(約5公分)80 克
-
新鮮紅辣椒 (opcjonalnie) ,切圈1 枝
-
白胡椒粉¼ - ½ 茶匙
-
鍋燒意麵 (約2顆)130 克
-
烏醋1 大匙
-
芹菜 ,取莖,切末15 克
Wartości odżywcze na 2 人份
Kalorie
626.4 kcal /
3618.4 kJ
Białko
54.4 g
Tłuszcz
20.7 g
Węglowodany
58.3 g
Błonnik
8.9 g
Tłuszcz nasycony
521.2 g
Sód
2587.8 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

超市系列-海鮮
9 Przepisów
Tajwan
Tajwan