Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 2 - 3 cucharadas de harina
- 600 g de filetes de ternera (aprox. 10x15 cm) cortados finos, salpimentados
- 50 g de aceite de oliva virgen extra
- 30 g de mantequilla
- 1 - 2 dientes de ajo
- 200 g champiñones frescos laminados
- 2 pellizcos de sal
- 1 pellizco de pimienta molida
-
150
g de Marsala seco
lub 150 g de vino dulce -
100
g de caldo de carne
lub 100 g de agua con ¼ pastilla de caldo de carne - 1 cucharada de maicena
- Wartości odżywcze
- na 1 ración
- Kalorie
- 1335 kJ / 319 kcal
- Białko
- 39.3 g
- Węglowodany
- 10.4 g
- Tłuszcz
- 13.6 g
- Błonnik
- 2.1 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Solomillo con sobrasada y miel
50min
Medallones de solomillo de cerdo al limón para dos
35 Min
Pollo a la pizzaiola
50min
Tacos de solomillo ibérico a la mostaza
30min
Filetes de ternera al vino
25 min
Saltimbocca a la romana
30min
Solomillo de cerdo con salsa Cumberland
40min
Lomo de Sajonia en salsa de mostaza y alcaparras
20 min
Rollitos de pavo con salsa gorgonzola
50min
Escalopines al limón y vino blanco
35 Min
Brochetas de solomillo de ternera con salsa de queso
30min
Escalopines a la pizzaiola
20 min