Sardinas a la sal

Sardinas a la sal

3.2 58 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 40 min
4 raciones

Składniki

  • de sal gorda
    2000 g
  • de sardinas frescas enteras con cabeza, escamas y tripa
    1000 g
  • de perejil fresco (solo las hojas)
    8 - 10 ramitas
  • de aceite de oliva
    150 g
  • de zumo de limón (el zumo de medio limón)
    20 g
  • de agua
    700 g
  • de patatas de guarnición enteras (lavadas con piel)
    500 g

Wartości odżywcze na 1 ración

Kalorie 400 kcal / 1673 kJ
Białko 27 g
Tłuszcz 24 g
Węglowodany 19 g
Błonnik 2.1 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...