Urządzenia i Akcesoria
Pasta z cukinii i czosnku
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 55 min
10 porcji
Składniki
-
3 cukinie ze skórą, przekrojone wzdłuż na pół (ok. 300 g każda)
-
1 główka czosnku z łupinami, bez twardych końcówek, podzielona na ząbki
-
oliwa z oliwek do polania
-
sól do posypania
-
pieprz czarny, mielony do posypania
-
125 g sera cheddar pokrojonego na kawałki
-
2 szczypty tymianku, suszonego2 gałązki tymianku, świeżego posiekane
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 porcja
Białko
5.2 g
Kalorie
546.8 kJ /
130.9 kcal
Tłuszcz
10.3 g
Węglowodany
5.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
JESIEŃ
10 Przepisów
Polska
Polska
Może spodoba Ci się również...
Pasta z czerwonej fasoli z czarnuszką
5 Min
Ostry sos z bananów
35 Min
Pasta z pieczonego kalafiora z parmezanem
1 Std. 10 Min
Sos bazyliowo-musztardowy
20 Min
Dip chrzanowy z awokado i bazylią
20 Min
Pasta z marchewki z migdałami
15 Min
Hummus z groszkiem
10 Min
Pasta pomidorowa z bazylią i serem feta
10 Min
Guacamole z gruszką i orzechami nerkowca
10 Min
Pasta wegetariańska
10 Min
Pasta z pieczonej marchewki z kuminem
1 Std.
Pasta z czarnej fasoli i suszonych pomidorów
15 Min