Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 3 - 5 garlic cloves, to taste
- 120 g onions, quartered
- 80 g celery stalks, cut in pieces
- 30 g olive oil, plus 1 Tbsp
- 8 chicken thighs, boneless and skinless, halved
- 100 - 120 g carrots (2 carrots), cut in batons (1 cm x 5 cm)
-
1
Tbsp 00 flour
lub plain flour - ½ tsp ground cinnamon
- 1 tsp ground cumin
- 1 tsp ground turmeric
-
1
chicken stock cube (for 0.5 l), crumbled
lub 1 heaped tsp chicken stock paste, homemade - 450 g water, just boiled
- 150 g dry white wine
- fine sea salt, to taste
- ground black pepper, to taste
- 480 g tinned chickpeas, rinsed, drained (2 x 400 g tins)
- 300 g couscous
- fresh coriander leaves, roughly chopped, for garnishing
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1868 kJ / 444 kcal
- Białko
- 28 g
- Węglowodany
- 50.3 g
- Tłuszcz
- 11.8 g
Alternatywne przepisy
Lemon Chicken with Couscous and Tzatziki
30 Min
Sweet Potato and Courgette Frittata
45 min
Chicken Tagine
25min
Turkey Crumble
1h 10min
Chicken Cacciatore
50 Min
Moroccan Lamb with Couscous
50 Min
Salmon and Asparagus Rice Salad
40 Min
Rice with Cod, Kidney Beans and Spinach
30 Min
Tuna, Courgette and Red Pepper Lasagne
35min
Chicken and Cauliflower Curry
45 min
Chicken, Pepper and Poppy Seed Curry with Rice and Tenderstem Broccoli
45 min
Chicken, Butternut Squash and Toasted Pine Nut Risotto
45 min