Urządzenia i Akcesoria
Chicken and Chickpea Tagine
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 20 min
6 portions
Składniki
-
garlic cloves to taste3 - 5
-
onions quartered120 g
-
celery stalks cut in pieces80 g
-
olive oil plus 1 Tbsp30 g
-
chicken thighs, boneless and skinless halved8
-
carrots (2 carrots), cut in batons (1 cm x 5 cm)100 - 120 g
-
plain flour00 flour1 Tbsp
-
ground cinnamon½ tsp
-
ground cumin1 tsp
-
ground turmeric1 tsp
-
1 heaped tsp chicken stock paste, homemadechicken stock cube (for 0.5 l) crumbled1
-
water just boiled450 g
-
dry white wine150 g
-
fine sea salt to taste
-
ground black pepper to taste
-
tinned chickpeas rinsed, drained (2 x 400 g tins)480 g
-
couscous300 g
-
fresh coriander leaf roughly chopped, for garnishing
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
28 g
Kalorie
1868 kJ /
444 kcal
Tłuszcz
11.8 g
Węglowodany
50.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Chicken, Pepper and Poppy Seed Curry with Rice and Tenderstem Broccoli
45min
Mexican Turkey Chilli
40min
Basque Chicken
1h 10min
Chicken Tagine
25min
Moroccan Chicken and Couscous
45min
Cottage Pie
1h 10min
Tomato and Haddock Rice
50min
Moroccan Beef Stew with Couscous
40min
Tomato and Basil Chicken Stew
35min
Turkey Crumble
1h 10min
One-pot Moussaka
30min
Chicken Curry with Spinach
1h 5min