Urządzenia i Akcesoria
Chicken and Chickpea Tagine
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 20 min
6 portions
Składniki
-
garlic cloves to taste3 - 5
-
onions quartered120 g
-
celery stalks cut in pieces80 g
-
olive oil plus 1 Tbsp30 g
-
chicken thighs, boneless and skinless halved8
-
carrots (2 carrots), cut in batons (1 cm x 5 cm)100 - 120 g
-
plain flour00 flour1 Tbsp
-
ground cinnamon½ tsp
-
ground cumin1 tsp
-
ground turmeric1 tsp
-
1 heaped tsp chicken stock paste, homemadechicken stock cube (for 0.5 l) crumbled1
-
water just boiled450 g
-
dry white wine150 g
-
fine sea salt to taste
-
ground black pepper to taste
-
tinned chickpeas rinsed, drained (2 x 400 g tins)480 g
-
couscous300 g
-
fresh coriander leaf roughly chopped, for garnishing
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
28 g
Kalorie
1868 kJ /
444 kcal
Tłuszcz
11.8 g
Węglowodany
50.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Chicken Étouffée
45 min
Minted Lamb Casserole with Steamed Vegetables
55 min
Chicken Tagine
25 min
Cottage Pie
1 godz. 10 min
Tomato and Basil Chicken Stew
35 min
Lemon Chicken with Couscous and Tzatziki
30 min
Tuna, Courgette and Red Pepper Lasagne
35 min
Chicken Involtini with Sun-Dried Tomato Pesto
50 min
Chicken in Yoghurt
1 godz.
Haddock Crumble with Tomatoes and Peppers
45 min
Chicken, Pepper and Poppy Seed Curry with Rice and Tenderstem Broccoli
45 min
Chicken Curry with Spinach
1 godz. 5 min