Moroccan Quorn with Bulgar Wheat
TM6 TM5 TM31

Moroccan Quorn with Bulgar Wheat

3.7 (29 ocen)

Składniki

Spiced Quorn

  • 70 g onions, quartered
  • 25 g olive oil
  • 2 garlic cloves
  • 10 g fresh root ginger, peeled, cut in round slices (2 mm)
  • 350 g Quorn mince
  • 1 Tbsp ground cumin
  • 1 Tbsp ground coriander
  • 1 tsp ground cinnamon
  • 2 tsp ground turmeric
  • 550 g water
  • 250 g tinned chopped tomatoes
  • 1 vegetable stock cube (for 0.5 l), crumbled
    lub 1 tsp vegetable stock paste, homemade
  • 10 dried apricots, pitted, halved

Bulgar Wheat

  • 200 g bulgar wheat
  • 5 sprigs fresh mint, leaves only, chopped
  • 1 dash olive oil
  • 2 pinches fine sea salt, or to taste
  • 1 pinch ground black pepper, or to taste
  • 30 g lemon juice

Wartości odżywcze
na 1 portion
Kalorie
1267 kJ / 303 kcal
Białko
17.8 g
Węglowodany
31 g
Tłuszcz
12 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy