Wersje kompatybilne
Chicken, Pepper and Poppy Seed Curry with Rice and Tenderstem Broccoli
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 2 garlic cloves
- 30 g fresh root ginger, peeled, cut in round slices (2 mm)
- 1 red pepper, thinly sliced (5 mm)
- 1 yellow pepper, thinly sliced (5 mm)
- 150 g onions, thinly sliced (5 mm)
- 30 g olive oil
- 500 g chicken breasts, skinless, sliced (1 cm)
- 1 Tbsp ground coriander
- 1 Tbsp ground cumin
- 1 tsp fine sea salt
- 1 tsp ground turmeric
- 2 Tbsp poppy seeds
- 400 g tinned chopped tomatoes
- 100 g creamed coconut, cut in pieces (see tip)
- 50 g water
- 180 g tenderstem broccoli, thick stems halved lengthways
- 200 g basmati rice (10 minutes cooking time), rinsed
- boiling water, for cooking rice
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 2485 kJ / 592 kcal
- Białko
- 42 g
- Węglowodany
- 55 g
- Tłuszcz
- 21 g
- Tłuszcz nasycony
- 16 g
- Sód
- 520 mg
Alternatywne przepisy
Chicken Curry with Spinach
1h 5 min
Chicken, Basil and Roasted Red Pepper Spaghetti
35min
Chorizo and Chicken Burgers
20 Min
Chicken Étouffée
45min
Chicken Garam Masala
50 Min
Creamy Chicken and Sun-Dried Tomato Pasta
30min
Chilli Beef with Lemon Feta
30min
Chicken Jalfrezi
1 Std.
Jerk Chicken with Sweet Potato Mash and Vegetables
3óra 5p
Mexican Turkey Chilli
40min
Chicken and Mushroom Balti
50 Min
Chicken Tikka
4h 10min