Chicken, Pepper and Poppy Seed Curry with Rice and Tenderstem Broccoli

Chicken, Pepper and Poppy Seed Curry with Rice and Tenderstem Broccoli

4.2 80 ocen
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 45 min
4 portions

Składniki

  • garlic cloves
    2
  • fresh root ginger peeled, cut in round slices (2 mm)
    30 g
  • onions thinly sliced (5 mm)
    150 g
  • chicken breasts, skinless sliced (1 cm)
    500 g
  • red pepper thinly sliced (5 mm)
    1
  • yellow pepper thinly sliced (5 mm)
    1
  • olive oil
    30 g
  • ground coriander
    1 Tbsp
  • ground cumin
    1 Tbsp
  • ground turmeric
    1 tsp
  • fine sea salt
    1 tsp
  • tinned chopped tomatoes
    400 g
  • water
    50 g
  • creamed coconut cut in pieces (see tip)
    100 g
  • basmati rice (10 minutes cooking time), rinsed
    200 g
  • tenderstem broccoli thick stems halved lengthways
    180 g
  • poppy seeds
    2 Tbsp
  • boiling water for cooking rice

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 portion

Sód 520 mg
Białko 42 g
Kalorie 2485 kJ / 592 kcal
Tłuszcz 21 g
Tłuszcz nasycony 16 g
Węglowodany 55 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...