
Wersje kompatybilne
Chicken, Pepper and Poppy Seed Curry with Rice and Tenderstem Broccoli
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 2 garlic cloves
- 30 g fresh root ginger peeled, cut in round slices (2 mm)
- 150 g onions thinly sliced (5 mm)
- 500 g chicken breasts, skinless sliced (1 cm)
- 1 red pepper thinly sliced (5 mm)
- 1 yellow pepper thinly sliced (5 mm)
- 30 g olive oil
- 1 Tbsp ground coriander
- 1 Tbsp ground cumin
- 1 tsp ground turmeric
- 1 tsp fine sea salt
- 400 g tinned chopped tomatoes
- 50 g water
- 100 g creamed coconut cut in pieces (see tip)
- 200 g basmati rice (10 minutes cooking time), rinsed
- 180 g tenderstem broccoli thick stems halved lengthways
- 2 Tbsp poppy seeds
- boiling water for cooking rice
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 592 kcal / 2485 kJ
- Białko
- 42 g
- Tłuszcz
- 21 g
- Węglowodany
- 55 g
- Tłuszcz nasycony
- 16 g
- Sód
- 520 mg
Alternatywne przepisy
Mexican Turkey Chilli
40min
Chicken Garam Masala
50min
Chicken Étouffée
45min
Chicken Jalfrezi
1h
Butter Chicken
50min
Haddock and Potato Traybake with Steamed Vegetables
45min
Mardi Gras Meatballs
1h 5min
Jerk Chicken with Sweet Potato Mash and Vegetables
3h 5min
Chicken Curry with Spinach
1h 5min
Chicken and Mushroom Balti
50min
Chicken Akhni
1h 30min
Chicken and Chorizo Hotpot
45min