Urządzenia i Akcesoria
Sweet Potato, Red Pepper and Cannellini Bean Soup
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 35 min
6 portions
Składniki
-
red onions quartered200 g
-
garlic cloves3
-
coconut oil30 g
-
red peppers cut in 2 pieces80 g
-
sweet potatoes cut in pieces (2 cm)400 g
-
tomato purée20 g
-
tinned chopped tomatoes400 g
-
cannellini beans, tinned drained and rinsed400 g
-
creamed coconut50 g
-
water400 g
-
ground turmeric1 tsp
-
fine sea salt or to taste1 tsp
-
ground black pepper or to taste1 pinch
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
6.5 g
Kalorie
1088 kJ /
260 kcal
Tłuszcz
11.6 g
Węglowodany
32.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Lentil, Red Pepper and Harissa Soup
45 min
Creamy White Beans and Leeks
20 min
Spring Greens Soup with Beans
35 min
Swiss Chard, Chickpea and Tamarind Stew
45 min
Chickpea, Squash and Kale Stew
45 min
Leek and Potato Soup (TM5)
40 min
Carrot, Apple and Ginger Soup
35 min
Mulligatawny Soup
35 min
Root Vegetable Hotpot with Harissa
40 min
Sweet Potato and Courgette Soup
25 min
Sweet Potato and Spinach Curry with Cauliflower Rice
40 min
Tomato, Lentil and Thyme Soup
40 min