Urządzenia i Akcesoria
Jalapeño Chicken Lettuce Wraps
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 30 min
4 portions
Składniki
Guacamole
-
fresh coriander3 sprigs
-
red onion (approx. 10-15 g)¼
-
avocados2
-
tomato deseeded and quartered1
-
pickled jalapeño chilli (opcjonalnie) drained1
-
lime juice (approx. 1 lime), to taste1 - 2 tsp
-
fine sea salt to taste1 pinch
-
ground black pepper to taste1 pinch
Coriander and Jalapeño Chicken
-
cayenne pepper¼ tsp
-
chilli powder1
-
cumin seeds½ tsp
-
dried oregano½ tsp
-
sweet paprika½ tsp
-
garlic, granulated1 tsp
-
ground cinnamon½ tsp
-
chicken fillets500 g
-
fresh coriander5 sprigs
-
pickled jalapeño chilli drained1
-
lime juice (approx. 2 limes)40 g
-
honey50 g
-
onion salt¼ tsp
Warm Freekeh Salad
-
freekeh250 g
-
water1000 g
-
vegetable stock paste (see tips)1 Tbsp
-
red peppers deseeded and cut in pieces80 - 100 g
-
macadamia nuts (opcjonalnie) halved100 g
-
red onion thinly sliced½
-
400 g sweetcorn, tinned, drainedsweetcorn cobs kernels only2
-
fresh coriander leaves only, roughly chopped3 sprigs
-
onion salt to taste1 pinch
-
ground black pepper to taste1 pinch
-
pickled jalapeño chillies drained, sliced to serve
-
cos lettuce leaves separated, to serve1
-
sour cream (opcjonalnie) to serve100 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
42.7 g
Kalorie
4457 kJ /
1061 kcal
Tłuszcz
60 g
Błonnik
12.1 g
Węglowodany
83.4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Spring Green Broth with Lamb Meatballs
45 min
Mexican Turkey Chilli
40 min
Jerk Chicken with Sweet Potato Mash and Vegetables
3 godz. 5 min
Satay Turkey Skewers
45 min
Lamb Korma
4 godz.
Leftover Curry
1 godz. 10 min
Mexican Chicken Soup
40 min
Easy Satay Chicken
30 min
Chicken Korma
40 min
Quick Thai Chicken Curry
40 min
Beef Rendang
2 godz. 30 min
Keralan Fish Curry
30 min