Chlebek kukurydziany (Sopa Paraguaya)

Chlebek kukurydziany (Sopa Paraguaya)

2.9 51 ocen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz.
16 porcji

Składniki

  • 170 g cebuli przekrojonej na pół
  • 4 jajka
  • 250 g mleka
  • 230 g twarogu pokrojonego na kawałki
  • 320 g kaszki kukurydzianej
  • 1 - 2 łyżeczki soli
  • 1 łyżeczka proszku do pieczenia

Wartości odżywcze na 1 porcję

Kalorie 145 kcal / 606 kJ
Białko 6 g
Tłuszcz 6 g
Węglowodany 15 g
Błonnik 2.1 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...