Chlebek kukurydziany (Sopa Paraguaya)

Chlebek kukurydziany (Sopa Paraguaya)

2.8 52 oceny
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz.
16 porcji

Składniki

  • 170 g cebuli przekrojonej na pół
  • 4 jajka
  • 250 g mleka
  • 230 g twarogu pokrojonego na kawałki
  • 320 g kaszki kukurydzianej
  • 1 - 2 łyżeczki soli
  • 1 łyżeczka proszku do pieczenia

Poziom trudności

średni


Wartości odżywcze na 1 porcję

Białko 6 g
Kalorie 606 kJ / 145 kcal
Tłuszcz 6 g
Błonnik 2.1 g
Węglowodany 15 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...