Chlebek kukurydziany (Sopa Paraguaya)

Chlebek kukurydziany (Sopa Paraguaya)

2.9 51 ocen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz.
16 porcji

Składniki

  • cebuli przekrojonej na pół
    170 g
  • jajka
    4
  • mleka
    250 g
  • twarogu pokrojonego na kawałki
    230 g
  • kaszki kukurydzianej
    320 g
  • soli
    1 - 2 łyżeczki
  • proszku do pieczenia
    1 łyżeczka

Wartości odżywcze na 1 porcję

Kalorie 145 kcal / 606 kJ
Białko 6 g
Tłuszcz 6 g
Węglowodany 15 g
Błonnik 2.1 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...