Urządzenia i Akcesoria
Musztarda z suszonymi figami
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 8 godz.
2 słoiki
Składniki
-
200 g fig, suszonych pokrojonych na kawałki
-
100 g soku pomarańczowego
-
250 g musztardy średnio ostrej
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 słoik
Białko
27 g
Kalorie
3372 kJ /
804 kcal
Tłuszcz
15 g
Węglowodany
136 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
PRZEPISY NA POWITANIE
19 Przepisów
Polska
Polska
Może spodoba Ci się również...
Chutney z jabłek
1 godz. 20 min
Pasztet z brukwi
2 godz. 5 min
Pasta z topinamburu
35 min
Sól ziołowa
5 min
Majonez
5 min
Zabajone
15 min
Musztarda gruszkowa
30 min
Kminkówka
504 godz. 50 min
Ciastka z mąki z ciecierzycy (Panisses)
40 min
Surowa „ricotta” z orzechów macadamia (dieta raw)
24 godz. 15 min
Surowy dżem z truskawek z nasionami chia (dieta raw)
13 godz. 15 min
Lassi z kiełkami
20 min