Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 200 g fig, suszonych, pokrojonych na kawałki
- 100 g soku pomarańczowego
- 250 g musztardy, średnio ostrej
- Wartości odżywcze
- na 1 słoik
- Kalorie
- 3372 kJ / 804 kcal
- Białko
- 27 g
- Węglowodany
- 136 g
- Tłuszcz
- 15 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Zupa miso
45min
Dip buraczkowy z serkiem kremowym
10 min
Pasztet z brukwi
2 godz. 5 min
Pasta z cukinii i soczewicy
1h 10min
Pasta wegetariańska
10 min
Hummus z buraka
1h
Camembert z serkiem kremowym i marynowaną papryką
50min
Surowa „ricotta” z orzechów macadamia (dieta raw)
24h 15 min
Kawior z pieczarek
30 Min
Pasta z czerwonej fasoli z czarnuszką
5 min
Koncentrat bulionu z kaczki
20min
Sól warzywna
5 min