Urządzenia i Akcesoria
Musztarda z suszonymi figami
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 8 godz.
2 słoiki
Składniki
-
200 g fig, suszonych pokrojonych na kawałki
-
100 g soku pomarańczowego
-
250 g musztardy średnio ostrej
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 słoik
Białko
27 g
Kalorie
3372 kJ /
804 kcal
Tłuszcz
15 g
Węglowodany
136 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
PRZEPISY NA POWITANIE
19 Przepisów
Polska
Polska
Może spodoba Ci się również...
Pasta zhong
15min
Gołąbki z liści winogron z kaszą jaglaną
1h 30min
Sól ziołowa
5min
Mąka ze zmielonych ziaren zbóż
5min
Jogurt naturalny
11h 10min
Musztarda pomarańczowa
15min
Musztarda gruszkowa
30min
Bulion rybny
1h
Arabska mieszanka przypraw
5min
Latte pieczarkowe
25min
Masło ziołowe
10min
Chutney z jabłek
1h 20min