Urządzenia i Akcesoria
Musztarda z suszonymi figami
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 8 godz.
2 słoiki
Składniki
-
200 g fig, suszonych pokrojonych na kawałki
-
100 g soku pomarańczowego
-
250 g musztardy średnio ostrej
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 słoik
Białko
27 g
Kalorie
3372 kJ /
804 kcal
Tłuszcz
15 g
Węglowodany
136 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
PRZEPISY NA POWITANIE
19 Przepisów
Polska
Polska
Może spodoba Ci się również...
Majonez
5 min
Jogurt naturalny
11 godz. 10 min
Miękki ser kozi w ziołach
18 godz.
Musztarda pomarańczowa
15 min
Semifreddo zabajone
13 godz.
Chałwa kardamonowa
2 godz. 30 min
Koncentrat bulionu azjatyckiego
1 godz. 25 min
Koncentrat bulionu grzybowego
25 min
Sól warzywna
5 min
Sos z czerwonego wina
40 min
Pikantny chutney marchewkowy
4 godz. 10 min
Zupa krem z topinamburu i pora
1 godz.