Urządzenia i Akcesoria
Musztarda z suszonymi figami
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 8 godz.
2 słoiki
Składniki
-
200 g fig, suszonych pokrojonych na kawałki
-
100 g soku pomarańczowego
-
250 g musztardy średnio ostrej
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 słoik
Białko
27 g
Kalorie
3372 kJ /
804 kcal
Tłuszcz
15 g
Węglowodany
136 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
PRZEPISY NA POWITANIE
19 Przepisów
Polska
Polska
Może spodoba Ci się również...
Pasta zhong
15 min
Pasta z topinamburu
35 min
Orientalny chutney z moreli
1 godz. 30 min
Pasta marchewkowa z figami
2 godz. 30 min
Sos cytrynowy
20 min
Majonez curry
10 min
Sałatka z nowalijek na parze
50 min
Jabłka z cydrowym sosem zabajone
40 min
Sól warzywna
5 min
Chutney BBQ z whisky
1 godz. 35 min
Purée warzywne
45 min
Pesto grzybowo-pieczarkowe
45 min