Urządzenia i Akcesoria
Musztarda z suszonymi figami
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 8 godz.
2 słoiki
Składniki
-
200 g fig, suszonych pokrojonych na kawałki
-
100 g soku pomarańczowego
-
250 g musztardy średnio ostrej
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 słoik
Białko
27 g
Kalorie
3372 kJ /
804 kcal
Tłuszcz
15 g
Węglowodany
136 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
PRZEPISY NA POWITANIE
19 Przepisów
Polska
Polska
Może spodoba Ci się również...
Marmolada pomarańczowo-daktylowa
40 min
Sałatka z fenkułu i kaszy bulgur z cytrusowym dressingiem
35 min
Ajo blanco - andaluzyjska zimna zupa migdałowo-czosnkowa
1 godz. 5 min
Chłodnik pomidorowy
30 min
Jogurt naturalny
11 godz. 10 min
Musztarda pomarańczowa
15 min
Salmorejo - hiszpański chłodnik pomidorowy
30 min
Oliwa portugalska
10 min
Koncentrat bulionu azjatyckiego
1 godz. 25 min
Purée z kapusty i kasztanów
35 min
Lody truskawkowo-sernikowe
12 godz. 30 min
Pasta zhong
15 min