Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 150 g de pêche, épluchée, dénoyautée, coupée en 2
- 10 g de jus de citron
- 30 g de sucre
- 100 g de glaçons
- 1200 g de vin mousseux du type Champagne, sec ou sucré
- Wartości odżywcze
- na 1 verre
- Kalorie
- 4546 kJ / 1086 kcal
- Białko
- 4.5 g
- Węglowodany
- 107.4 g
- Tłuszcz
- 0 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Sabayon classique
15 Min
Pain de viande
1 Std. 20 Min
Sauce automnale
Brak ocen
Sauce béarnaise
15 Min
Focaccia aux oignons
2 Std.
Chilli con carne
40 Min
Margarita aux canneberges
5 Min
Mojito à la fraise
10 Min
Crème au séré au chocolat blanc
Brak ocen
Poulet cuit à la moutarde au miel et sa purée d'ail et de chou-fleur
50 Min
Mojito de mangue
15 Min
Sorbet aux fruits
10 Min