
Urządzenia i Akcesoria
Pâtes aux anchois et miettes de pain
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 45 min
4 portions
Składniki
-
de fines herbes fraîches (par ex. basilic, persil, coriandre)6 brins
-
gousses d'ail2
-
d'huile d'olive30 g
-
d'huile d'olive1 c. à soupe
-
de miettes de pain sec180 g
-
de purée de tomates50 g
-
d'eau1235 g
-
de filets d'anchois à l'huile15 g
-
de pâtes, sèches, du type spaghetti350 g
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
614 kcal /
2569 kJ
Białko
22 g
Tłuszcz
13 g
Węglowodany
101 g
Błonnik
5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Cuisine familiale
11 Przepisów
Beneluks
Beneluks