Pâtes aux anchois et miettes de pain

Pâtes aux anchois et miettes de pain

3.3 3 oceny
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 45 min
4 portions

Składniki

  • 6 brins de fines herbes fraîches (par ex. basilic, persil, coriandre)
  • 2 gousses d'ail
  • 30 g d'huile d'olive
  • 1 c. à soupe d'huile d'olive
  • 180 g de miettes de pain sec
  • 50 g de purée de tomates
  • 1235 g d'eau
  • 15 g de filets d'anchois à l'huile
  • 350 g de pâtes, sèches, du type spaghetti

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 portion

Białko 22 g
Kalorie 2569 kJ / 614 kcal
Tłuszcz 13 g
Błonnik 5 g
Węglowodany 101 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...