Pâtes aux anchois et miettes de pain

Pâtes aux anchois et miettes de pain

3.3 3 oceny
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 45 min
4 portions

Składniki

  • de fines herbes fraîches (par ex. basilic, persil, coriandre)
    6 brins
  • gousses d'ail
    2
  • d'huile d'olive
    30 g
  • d'huile d'olive
    1 c. à soupe
  • de miettes de pain sec
    180 g
  • de purée de tomates
    50 g
  • d'eau
    1235 g
  • de filets d'anchois à l'huile
    15 g
  • de pâtes, sèches, du type spaghetti
    350 g

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 614 kcal / 2569 kJ
Białko 22 g
Tłuszcz 13 g
Węglowodany 101 g
Błonnik 5 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...