Ragoût d'agneau

Ragoût d'agneau

3.0 4 oceny
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 50 min
6 portions

Składniki

  • 6 gousses d'ail
  • 100 g d'huile d'olive extra vierge
  • 900 g de viande d'agneau dénervée, en morceaux, sans os sans tendons et désossé, en morceaux (3 x 3 cm)
  • 1 c. à café de sel
  • 3 pincées de poivre
  • ½ c. à soupe de poudre de paprika
  • 2 c. à soupe de vinaigre
  • 1 brin de thym, frais
  • ½ c. à café d'origan frais
  • 1 feuille de laurier, sèche
  • 50 g de vin blanc

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 portion

Białko 14.84 g
Kalorie 1418 kJ / 339 kcal
Tłuszcz 30.57 g
Błonnik 0.1 g
Węglowodany 1.17 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...