Ragoût d'agneau

Ragoût d'agneau

3.7 3 oceny
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 50 min
6 portions

Składniki

  • gousses d'ail
    6
  • d'huile d'olive extra vierge
    100 g
  • de viande d'agneau dénervée, en morceaux, sans os sans tendons et désossé, en morceaux (3 x 3 cm)
    900 g
  • de sel
    1 c. à café
  • de poivre
    3 pincées
  • de poudre de paprika
    ½ c. à soupe
  • de vinaigre
    2 c. à soupe
  • de thym, frais
    1 brin
  • d'origan frais
    ½ c. à café
  • feuille de laurier, sèche
    1
  • de vin blanc
    50 g

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 339 kcal / 1418 kJ
Białko 14.84 g
Tłuszcz 30.57 g
Węglowodany 1.17 g
Błonnik 0.1 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...