Cannoli al cacao con crema de café

Cannoli al cacao con crema de café

3.9 15 ocen
Przygotowanie 1 godz.
Czas całkowity 1 godz.
20 unidades

Składniki

Masa
  • 190 g de harina
  • 20 g de azúcar
  • 1 pellizco de sal
  • 5 g de cacao puro en polvo
  • 1 pellizco de canela molida
  • 40 g de manteca de cerdo
  • 80 g de vino de Madeira
    80 g de vino dulce
  • 5 g de vinagre
Relleno
  • 120 g de azúcar
  • 2 cucharadas de café soluble
  • 500 g de queso mascarpone
Montaje
  • 1 clara de huevo batida
  • 300 - 400 g de aceite para freír
  • 10 - 15 g de perlas de chocolate
  • 1 - 2 cucharaditas de azúcar glas

Poziom trudności

średni


Wartości odżywcze na 1 unidad

Białko 2.7 g
Kalorie 999 kJ / 239 kcal
Tłuszcz 19.1 g
Błonnik 0.4 g
Węglowodany 15.7 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...