Cheesecake de coco sin horno

Cheesecake de coco sin horno

4.3 47 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 4 godz. 15 min
8 raciones

Składniki

  • 6 hojas de gelatina
  • 250 g de nata (35% de grasa)
  • 200 g de galletas digestive
  • 80 g de mantequilla (Lurpak®) en trozos
  • 30 g de brandy
  • 120 g de azúcar
  • 250 g de queso cremoso Arla®
  • 80 g de coco rallado

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 ración

Białko 4.1 g
Kalorie 2033 kJ / 486 kcal
Tłuszcz 36.3 g
Błonnik 2.1 g
Węglowodany 33.6 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...