Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 500 g de filet mignon de porc
- 230 g de pruneaux dénoyautés
- 3 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 3 pincées de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 130 g d'oignons, coupés en deux
- 2 gousses d'ail
- 1 cube de bouillon de volaille
- 2 c. à café de concentré de tomate
- 600 g d'eau
- 500 g de pommes de terre, coupées en gros morceaux
- Wartości odżywcze
- na 4 portions
- Kalorie
- 6516 kJ / 1556 kcal
- Białko
- 132 g
- Węglowodany
- 216 g
- Tłuszcz
- 12 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Sot-l'y-laisse aux quatre-épices
1h
Joues de porc au cidre
1h 45min
Filet mignon aux cèpes et châtaignes
45min
Filet mignon aux nectarines
40min
Sauté de dinde aux abricots secs
50min
Filet mignon exotique
35min
Filet de veau aux mirabelles
50min
Filet mignon au cidre
35min
Sauté de porc au cidre
1h
Sauté de porc à l'hawaïenne
45min
Aiguillettes de canard, curry et ananas
25min
Joues de porc à la bière
1 Std. 10 Min