
Urządzenia i Akcesoria
Filet mignon aux pruneaux
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz.
4 portions
Składniki
-
de filet mignon de porc500 g
-
de pruneaux dénoyautés230 g
-
de sel à ajuster en fonction des goûts3 pincées
-
de poivre moulu à ajuster en fonction des goûts3 pincées
-
d'oignons coupés en deux130 g
-
gousses d'ail2
-
cube de bouillon de volaille1
-
de concentré de tomate2 c. à café
-
d'eau600 g
-
de pommes de terre coupées en gros morceaux500 g
Wartości odżywcze na 4 portions
Kalorie
1556 kcal /
6516 kJ
Białko
132 g
Tłuszcz
12 g
Węglowodany
216 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Vive l'hiver ! vol. II
13 Przepisów
Francja
Francja