Risotto à la saucisse et à la trévise

Risotto à la saucisse et à la trévise

4.2 49 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 35 min
6 portions

Składniki

  • 80 g de parmesan coupé en cubes
  • 1 oignon pelé et coupé en quatre
  • 25 g d'huile d'olive
  • 400 g de riz spécial risotto
  • 200 g de vin blanc sec
  • 900 g de bouillon de volaille (ou de veau) chaud
  • du sel
  • du poivre moulu
  • 200 g de salade de Trévise grossièrement émincée
  • 250 g de saucisse de Toulouse sans la peau
  • 50 g de beurre coupé en dés

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 portion

Białko 16 g
Kalorie 2467 kJ / 593 kcal
Tłuszcz 32 g
Węglowodany 56 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...