Urządzenia i Akcesoria
Orzo Salad with Artichoke and Feta
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 25 min
4 portions
Składniki
-
water1100 g
-
orzo rinsed and drained400 g
-
extra virgin olive oil2 Tbsp
-
fine sea salt to taste½ tsp
-
fresh flat-leaf parsley leaves only, plus extra for garnishing4 sprigs
-
feta cheese in pieces130 g
-
artichoke hearts, marinated drained340 g
-
pine nuts toasted60 g
-
sun-dried tomatoes cut in thin slices100 g
-
tinned chickpeas rinsed and drained (1 x 400 g tin)240 g
-
lemon juice1 Tbsp
-
ground black pepper to taste1 pinch
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
30 g
Kalorie
3281 kJ /
781 kcal
Tłuszcz
25 g
Błonnik
20 g
Węglowodany
96 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Orzo with Salmon and Spinach
40 min
Kale Pesto Pasta Salad
50 min
Mediterranean Pearl Barley Risotto
1 godz.
Quinoa Salad with Beans and Goat's Cheese
20 min
Lentil Moussaka
3 godz. 30 min
Greek Chicken with Orzo and Feta
2 godz.
Mexican Quinoa Salad
30 min
Warm Halloumi, Walnut and Pomegranate Salad
45 min
Black Bean Quesadillas with Guacamole
25 min
Warm Salad with Lentils, Cauliflower and Beans
30 min
Tomato Risotto - Risotto al pomodoro
30 min
Smoky Couscous Salad
20 min