Urządzenia i Akcesoria
Orzo Salad with Artichoke and Feta
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 25 min
4 portions
Składniki
-
water1100 g
-
orzo rinsed and drained400 g
-
extra virgin olive oil2 Tbsp
-
fine sea salt to taste½ tsp
-
fresh flat-leaf parsley leaves only, plus extra for garnishing4 sprigs
-
feta cheese in pieces130 g
-
artichoke hearts, marinated drained340 g
-
pine nuts toasted60 g
-
sun-dried tomatoes cut in thin slices100 g
-
tinned chickpeas rinsed and drained (1 x 400 g tin)240 g
-
lemon juice1 Tbsp
-
ground black pepper to taste1 pinch
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
30 g
Kalorie
3281 kJ /
781 kcal
Tłuszcz
25 g
Błonnik
20 g
Węglowodany
96 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Asparagus Risotto
45 min
Spiced Potato Salad with Herb Yoghurt, Watercress and Peas
45 min
Salmon and Asparagus Rice Salad
40 min
Balsamic Spelt Salad
20 min
Sweet Potato, Pecan and Blue Cheese Risotto
30 min
Kale Pesto Pasta Salad
50 min
Lemon, Mascarpone and Artichoke Tagliatelle
30 min
Mexican Quinoa Salad
30 min
Smoky Couscous Salad
20 min
Orzo with Salmon and Spinach
40 min
Pea and Mint Risotto
40 min
Tomato Risotto - Risotto al pomodoro
30 min