Urządzenia i Akcesoria
Orzo Salad with Artichoke and Feta
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 25 min
4 portions
Składniki
-
water1100 g
-
orzo rinsed and drained400 g
-
extra virgin olive oil2 Tbsp
-
fine sea salt to taste½ tsp
-
fresh flat-leaf parsley leaves only, plus extra for garnishing4 sprigs
-
feta cheese in pieces130 g
-
artichoke hearts, marinated drained340 g
-
pine nuts toasted60 g
-
sun-dried tomatoes cut in thin slices100 g
-
tinned chickpeas rinsed and drained (1 x 400 g tin)240 g
-
lemon juice1 Tbsp
-
ground black pepper to taste1 pinch
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
30 g
Kalorie
3281 kJ /
781 kcal
Tłuszcz
25 g
Błonnik
20 g
Węglowodany
96 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Greek-style Baked Cod with Bulgur Wheat
1 godz. 30 min
Tuna-stuffed Tomatoes
35 min
Roasted Aubergine Salad with Tahini Dressing
45 min
Orange Chicken with Giant Couscous and Pine Nuts
1 godz. 30 min
Red Pepper and Potato Tortillas with Olive Tapenade
35 min
Moroccan Chickpea and Halloumi Pie
1 godz. 5 min
Lentils and Roasted Roots with Salsa Verde
1 godz. 30 min
Kale Pesto Pasta Salad
50 min
Smoky Couscous Salad
20 min
Cavolo Nero and Roasted Chickpea Salad
25 min
Roasted Sweet Potato and Broccoli Spelt Salad
1 godz. 15 min
Tomato Risotto - Risotto al pomodoro
30 min