Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 200 g di gamberi, crudi, non pelati, interi, solo le teste e i gusci, (mettere da parte la polpa)
- 1 porro, a rondelle (3 cm)
- 25 g di olio extravergine di oliva
- 800 g di acqua
- 150 g di ossa di coda di rospo
- 1 cucchiaino di sale
- 2 rametti di prezzemolo fresco
- Wartości odżywcze
- na 1 Ricetta completa
- Kalorie
- 1270 kJ / 304 kcal
- Białko
- 11.4 g
- Węglowodany
- 5.5 g
- Tłuszcz
- 26.2 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Vellutata di funghi champignon
20min
Brodo vegetale in pasta vegano
1h
Dado vegetale
1h
Brodo vegetale in polvere
Brak ocen
Carciofi alla romana
50min
Polpette di pane con brodo di pollo
1h 5min
Patate e bietole con uova affogate
45min
Funghi all'aglio
20min
Spigole all'acqua pazza
30min
Agnello al curry con ceci e cavolo riccio a Cottura Lenta
16h 50 phút
Cipolle caramellate (200 g)
40min
Pesto di basilico
10min