Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 200 g di gamberi, crudi, non pelati, interi, solo le teste e i gusci, (mettere da parte la polpa)
- 1 porro, a rondelle (3 cm)
- 25 g di olio extravergine di oliva
- 800 g di acqua
- 150 g di ossa di coda di rospo
- 1 cucchiaino di sale
- 2 rametti di prezzemolo fresco
- Wartości odżywcze
- na 1 Ricetta completa
- Kalorie
- 1270 kJ / 304 kcal
- Białko
- 11.4 g
- Węglowodany
- 5.5 g
- Tłuszcz
- 26.2 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Purè di patate nature
55 Min
Dado vegetale
50 menit
Risotto alla zucca
35 Min
Pesce al vapore con verdure miste
1j 20 menit
Stufato di agnello
50 menit
Lenticchie al curry e zucca al vapore
1 Std. 15 Min
Patate gustose
1j 20 menit
Cheesecake alle fragole
2 Std. 50 Min
Funghi all'aglio
20 min
Spaghettini al sugo con polpettine di lenticchie
1 godz. 5 min
Soffritto di verdure
15min
Risotto ai frutti di mare
1 Std. 15 Min