Brodo di pesce e gamberi

Brodo di pesce e gamberi

4.5 2 oceny
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 20 min
800 g

Składniki

  • 200 g di gamberi, crudi, non pelati interi, solo le teste e i gusci, (mettere da parte la polpa)
  • 1 porro a rondelle (3 cm)
  • 25 g di olio extravergine di oliva
  • 800 g di acqua
  • 150 g di ossa di coda di rospo
  • 1 cucchiaino di sale
  • 2 rametti di prezzemolo fresco

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 100 g

Sód 552 mg
Białko 1.5 g
Kalorie 158.8 kJ / 38 kcal
Tłuszcz 3.3 g
Błonnik 0.2 g
Tłuszcz nasycony 0.6 g
Węglowodany 0.6 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...