Saumon à l'espagnole

Saumon à l'espagnole

4.7 250 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 45 min
4 portions

Składniki

  • de chorizo doux, en rondelles épaisses
    70 g
  • de poivrons variés coupés en morceaux
    350 g
  • gousse d'ail pelée
    1
  • d'huile d'olive
    20 g
  • du sel
  • du poivre moulu
  • de pulpe de tomate
    400 g
  • de piment d'Espelette
    1 pincée
  • d'eau
    60 g
  • de filets de saumon frais sans la peau, coupés en 4 morceaux
    600 g
  • de romarin frais
    1 branche
  • olives noires coupées en rondelles
    6

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 474 kcal / 1975 kJ
Białko 44 g
Tłuszcz 29 g
Węglowodany 10 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...