Hachis de canard et petits pois

Hachis de canard et petits pois

4.6 30 ocen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz.
8 portions

Składniki

  • d'échalotes coupées en deux
    100 g
  • d'ail
    1 gousse
  • de persil frais, équeutés
    2 brins
  • cuisses de canard confites la chair uniquement
    3 - 4
  • de fleur de sel à ajuster en fonction des goûts
    3 pincées
  • de poivre fraîchement moulu à ajuster en fonction des goûts
    4 pincées
  • d'eau
    500 g
  • de petits pois surgelés
    700 g
  • de crème fraîche épaisse, 30% m.g. min.
    40 g
  • de lait
    100 g
  • de beurre
    40 g
  • de sel à ajuster en fonction des goûts
    3 pincées

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 670.9 kcal / 2800.1 kJ
Białko 57.4 g
Tłuszcz 44.4 g
Węglowodany 7.4 g
Błonnik 6.5 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...