
Urządzenia i Akcesoria
Hachis de canard et petits pois
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz.
8 portions
Składniki
-
d'échalotes coupées en deux100 g
-
d'ail1 gousse
-
de persil frais, équeutés2 brins
-
cuisses de canard confites la chair uniquement3 - 4
-
de fleur de sel à ajuster en fonction des goûts3 pincées
-
de poivre fraîchement moulu à ajuster en fonction des goûts4 pincées
-
d'eau500 g
-
de petits pois surgelés700 g
-
de crème fraîche épaisse, 30% m.g. min.40 g
-
de lait100 g
-
de beurre40 g
-
de sel à ajuster en fonction des goûts3 pincées
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
670.9 kcal /
2800.1 kJ
Białko
57.4 g
Tłuszcz
44.4 g
Węglowodany
7.4 g
Błonnik
6.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Tout vert !
10 Przepisów
Francja
Francja