
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 300 g d'endives coupées en tronçons
- 70 g d'oignon rouge coupé en deux
- 60 g de cerneaux de noix
- 300 g d'eau
- 100 g de lardons fumés
- 400 g de pommes de terre détaillées en dés
- 1 c. à soupe de vinaigre
- ½ c. à café de sel à ajuster en fonction des goûts
- 2 pincées de poivre moulu à ajuster en fonction des goûts
-
3
c. à soupe d'huile de sésame
lub 3 c. à soupe d'huile de noisette
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 375 kcal / 1560 kJ
- Białko
- 9 g
- Tłuszcz
- 29 g
- Węglowodany
- 19 g